Profesionálne čistenie fasády

Odstránenie poveternostného znečistenia, machu a baktérií.

Vďaka pravidelnému čisteniu dokážete predĺžiť životnosť fasády na dome a predísť tak veľkým investíciám do jej obnovy. Vďaka čisteniu pomocou vysokého tlaku a tých správnych čistiacich prostriedkov dokážeme odstrániť plesne, riasy, machy, usadeniny aj bežné poveternostné znečistenie. 

Ide o prvky, ktoré spôsobujú poškodenie omietok a rozklad fasády. A zlý vplyv majú aj na naše zdravie (alergia alebo astma). O tom, že špinavá fasáda nepôsobí pekne, či hodnotne ani nehovoriac.

4 dôvody, prečo fasádu pravidelne čistiť?

Dlhšia životnosť, a tým zníženie investícií do obnovy

Ochrana fasády pred poškodením

Vyššia hodnota nehnuteľnosti a pekný pohľad na budovu

Redukcia alergických ochorení

Cenník

Hĺbkové čistenie

Jednokrokové čistenie vysokým tlakom vody ktorý prisôsobujeme čistenému povrchu. V druhej fáze aplikujeme na povrch fasády chémiu, ktorá zničí všetky machy, plesne a iné mikroorganizmy. Neslúži ako prevencia na nasledovné obdobie.

4,5 € /m2 

Extra čistenie

Jednokrokové čistenie vysokým tlakom vody ktorý prisôsobujeme čistenému povrchu. V druhej fáze aplikujeme na povrch fasády chémiu, ktorá zničí všetky machy, plesne a iné mikroorganizmy. Na záver aplikujeme impregnáciu proti machom a pliesňam s ochrannou dobou 5 rokov.

6,00 € /m2 

Zistite presnú cenu

12 + 3 =

Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia dopytu. Viac sa dočítate v sekcii Ochrana osobných údajov.

Najčastejšie otázky

Ak v zozname nenájdete tú svoju otázku, napíšte nám na powerclean@gmail.com

Odstraňujete pri čistení aj mach alebo hlboké usadeniny?

Samozrejme. Pri čistení odstránime aj mach alebo tmavé škvrny na povrchu. V prípade potreby (zlej údržby) vieme ponúknuť chemické čistenie. 

Koľko stojí čistenie fasády?

Toto je veľmi individuálne a nedokážeme bez obhliadky / cenovej ponuky povedať presnú cenu. Radi vám ale čistenie nezáväzne naceníme.

Vo všeobecnosti cena závisí od rozsahu znečistenia, veľkosti plochy (v metroch štvorcových), typu fasády a podobne.

Môže sa fasáda pri čistení poškodiť?

Nie. Na čistenie sa používa primeraný tlak vody. Tento spôsob čistenia zanechá fasádu čistú bez toho, aby ju akokoľvek poškodil.

Ako si objednať naše služby?

Ako si nás objednáte?

Zavolajte nám na telefónne číslo +421 902 333 220 alebo napíšte na e-mail powerclean@gmail.com. Toto je tiež ideálny čas na vaše otázky.

i

Čo budeme potrebovať od vás?

Bude nás zaujímať najmä veľkosť čistenej plochy, o akú budovu sa jedná (napríklad rodinný dom), predpokladané znečistenie a lokalita, v ktorej sa nachádzate.

Kde pôsobíme?

Našu prácu vykonávame primárne na strednom Slovensku – Žarnovica, Žiar nad Hronom, Banská Bystrica, Zvolen, Levice, či Banská Štiavnica. Po dohode ale radi prídeme kamkoľvek.