Profesionálne čistenie dlažby

Dodajte svojej exteriérovej dlažbe druhý dych!

Každý materiál stráca rokmi a používaním svoju farby a vzhľad. A to platí aj o pevných dlažbách. V špárach pribudne mach, spóry plesne, na povrchu sa objavia tmavé škrvy. Našťastie je možné tento stav jednoducho odstániť a dlažbe vrátiť punc novosti. 

Čistenie (nielen) zámkovej dlažby je našou prácou veľmi často. Exteriérové povrchy (dlažby nevynímajúc) potrebujú pravidelnú starostlivosť, pretože sú náchylné na usádzanie nečistôt – a to nielen na povrchu, ale aj v póroch, či špárach. 

4 dôvody, prečo dlažbu pravidelne čistiť?

Dlhšia životnosť

Odstránenie buriny zo špár

Odstránenie prachu, nečistôt a odstránenie plesní

Dlažba bude čistá a bude vyzerať opäť ako nová

Cenník

Jednoduché čistenie

Základné (no dôkladné) čistenie vysokým tlakom vody – do 230 barov. Ideálne pre povrchy, ktoré nie sú veľmi zničistené, na povrchu nie je zelený mach ani čierna pleseň.

 

3,00 € /m2 

Hĺbkové čistenie

Hĺbkové čistenie vysokým tlakom vody – do 230 barov + aplikácia aktívnej peny, ktorá zničí zvyšné nečistoty, mach a plesne.  

3,50 € /m2 

Extra čistenie

Hĺbkové čistenie vysokým tlakom vody – do 230 barov + aplikácia aktívnej peny, ktorá zničí zvyšné nečistoty, mach a plesne + pieskovanie špárovacieho piesku do zámkovej dlažby, ktorým sa doplní množstvo vytlačené pri čistení). 

4 € /m2 

Zistite presnú cenu

13 + 11 =

Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia dopytu. Viac sa dočítate v sekcii Ochrana osobných údajov.

Najčastejšie otázky

Ak v zozname nenájdete tú svoju otázku, napíšte nám na powerclean@gmail.com

Odstraňujete pri čistení aj burinu?

Áno, pri čistení sa odstraňuje aj burina v špárach. Je ale super, ak pred našim príchodom odstránite tú najväčšiu burinu. Ak je dlažba veľmi zarastená burinou, musíme strojom prejsť aj 3 – 4 krát, kým je čistá.

Odstraňujete pri čistení aj mach alebo hlboké usadeniny?

Samozrejme. Pri čistení odstránime aj mach alebo tmavé škvrny na povrchu. V prípade potreby (zlej údržby) vieme ponúknuť chemické čistenie. 

Koľko stojí čistenie dlažby?

Toto je veľmi individuálne a nedokážeme bez obhliadky / cenovej ponuky povedať presnú cenu. Radi vám ale čistenie nezáväzne naceníme.

Vo všeobecnosti cena závisí od rozsahu znečistenia, veľkosti plochy (v metroch štvorcových), typu dlaždíc, kvality drenáže a podobne.

Môže sa dlažba pri čistení poškodiť?

Nie. Na čistenie sa používa primeraný tlak vody. Tento spôsob čistenia zanechá dlažbu čistú bez toho, aby ju akokoľvek poškodil.

Ako si objednať naše služby?

Ako si nás objednáte?

Zavolajte nám na telefónne číslo +421 902 333 220 alebo napíšte na e-mail powerclean@gmail.com. Toto je tiež ideálny čas na vaše otázky.

i

Čo budeme potrebovať od vás?

Bude nás zaujímať najmä veľkosť čistenej plochy, typ dlažby, predpokladané znečistenie a lokalita, v ktorej sa nachádzate.

Kde pôsobíme?

Našu prácu vykonávame primárne na strednom Slovensku – Žarnovica, Žiar nad Hronom, Banská Bystrica, Zvolen, Levice, či Banská Štiavnica. Po dohode ale radi prídeme kamkoľvek.